Adrian 6 månader

Vadå - vad har jag gjort, eller var det bara länge sedan du sist såg mig.

Pappa har varit lite "bussy" som han säger, men du, nu e han inte ensam längre på sitt kontor....

 

Alldeles riktigt, jag har fått en egen bil, men Pappa och Mamma säger att det är an "Gåare" eller sa dom kanske Walker...

Först var det lite svårt, för mina fossingar halkade på jordgolvet, men sen har Mamma köpt halkisar så nu börjar jag få upp farten och börjar förstå hur jag skall styra.

Å som ni ser här då jag just skall attackera Pappas kontor, så e det lite jobbigt, man blir alldeles svett av att ränna omkring så här - men kul är det. Man e ju liksom själständig och klarar sig alldeles på egen hand - härlig känsla.

Å så här ser jag ut, några dagar innan jag fyller 6 månader.

Om ni undrar hur vi har det här i Gulfen så här nära den den Satam eller vad han nu heter så tänkte jag att Pappa får skriva några rader härintill...

Tack Adrian, kul att jag får vara med på din sida och berätta lite hur vi har det här i Dubai, bara ett stenkast från alla oroligheter i Iraq.

Vi märker faktiskt inte något här eller låt mig säga att det är inget som alvarligt medför problem för oss. Affärer och fritiden är som vanlig - vi har sedan i går dvs Fredag den 20 Mars kunnat se mörka moln från Oljebränder, men annars bara en ökad säkerhet som man (jag) aldrig tidigare sätt.  Pannsarfordon och beväpnade vakter vid alla strategiska byggnader och hem av högre tjänstemän. Affärslivet börjar nog nu att bli lidande, jag har talat med flera som lite "uppgivet" säger, "låt oss vänta", "låt oss titta" lite senare då vi ser var detta tar vägen. Under ytan finns det en oro för att oroligheter kan sprida sig till andra områden inte minst sedan man e mycket missnöjd med att USA inte först löser problemen i Israel, där man låter barn och familjer var dag lida, så folk från olika håll i världen har ju sina olika syner på vad som är "roten" till det onda. Men vi hoppas att allt går bra, vi mår bra och alla har det bra.

Jag ska väl hjälpa Adrian och uppdatera denna och andra sidor så snart han skriver lite mer.

Mars den 22, 2003 - Nu håller Pappa på och sta ta en såndär närbild igen, det blir ju lite jobbigt att, men det är väl bäst att han får som han vill.

Har börjat fått mina första tänder, två små vassa sylar som sticker upp i underkäken. Ganska festligt, för nu kan jag gnaga äpple med pappa.

April 18, 2003

Å nu är det Påsk, har jag hört, men det enda man ser som flyger till kullar här e dom där raketerna som man skickat som en påskhälsning till han den där Saddam.

I dag då det är den där långa fredagen har Pappa varit nere i poolen med mig för första gången. Jag blev lite rätt för en av dom där "smarta" klock-pojkarna vi har som jobbar här i huset, startade massa sprutande luft i en pool som har för lite vatten - det blev lite för mycket för mig så jag blev lite rädd. Sen inte nog med att man skall stå ut med allt oväsen, sen hoppar pappa ner i vattnet och tror att allt skall bli bra då det är gis-kallt, ska be att Pappa tar fram några bilder och visar Er vad jag fick gå igenom, denna långa fredag.

Vill du gå tillbaka till Adrians startsida trycker du här.

Vill du läsa om hur Adrian fick sina namn, tryck här

Vill du läsa mer om när Adrian blev 1 år, trycker du här.
Vill du titta på Adrians dop, trycker du här

 

Åter till Index

© Känngård 2002
06-mar-04 19:24:00