Adrian 2 1/2 år i Dubai
   

Så här såg jag ut för ett år sedan i mars 2004.

Så här bra mår jag då jag e med Pappa i köket. Jag har nu klagat på honom att han måste uppdatera min hemsida, så här kommer nu lite nya bilder och några nya berättelser.

Han har oxå lovat att snart göra klar mitt 1 års kallalas, med bilder å allt då jag var hos mina kusiner och firade min första födelsedag.

Så här ser jag ut i Mars 2005, bilden e tagen hemma hos oss i Dubai.

 

I går var vi i Sundsvall och Mamma å Pappa köpte då på IKEA en pall så jag nu kan vara med å hjälpa till å laga mat.

Det här med stolen har blivit en vana - nu vill jag hjälpa Pappa varje dag i köket, men det är inte alltid han tycker det blir så bra, för det blir ju lite blött på golvet.

När jag e lite avalig, då ser jag ut så här. Pappa höll på å trixa med kameran å allt iställer för att köra klipparen och soppa gräsmattan. April 21 2004
 
Jag har varit ute på mina egna upptäcksfärder, även om det inte bär i väg så långt så hittar jag i alla fall en hel del stenar och lite vedpinnar som jag kan stjussa i min nya fina vagn.

Å Du kan tänka vad glad ja e då jag slipper höra Pappas tjat - nä jag bara skojade, dom här har jag påmig då vi åker gräsklipparen.

Det var den sista bilden på Bullerbo som Pappa tog - nu skall vi åka tillbaka till Dubai, säger Mamma och Pappa: Jag skulle ju vilja stanna här på Bullerbo, men Pappa säger att man kan få kronisk skattevärk om man stannar kvar, så det är väl bäst att man följer med.

 
Maj 2004 i Dubai    
   
 

Shoukraam''s eller nått sånt, säger man här i Dubai då man tackar - kul att vara här igen, inte minst då man slipper se att Pappa har ständig skattevärk. Å du kan förstå att jag blev glad, jag har fått min egen eldrivna Motercykel - den går jätte fort.

Bara efter en vecka i Dubai har mina exem försvunnit, undrar om det var någon typ av elergi eller smita från Pappas skattevärk?

Juni 2004      
 

Nu är vi i mitten av Juni, det är mer än 45 grader på fagarna, någon dag var det till och med nästan 48 grader varmt. På nätterna då jag sover är det 30 dager vid midnatt.

Här ser du mig och Pappa som badar.

Vi har ett par bilder till då Pappa och jag skulle se hur mycket vi kunde sträcka ut tungan, men bilderna blev inte så bra, vi får se om de kommer att hamna här lite senare.
I dag den 18 Juni 2004, har jag varit med Mamma och hennes syster Tes i en av våra stora shopping center, å då fick dom måla mitt ansikte, ser jag ut som en tiger nu?
     

 

Tillbaka till 1 års sidan
Vill du gå tillbaka till Adrians startsida trycker du här.

Vill du läsa om hur Adrian fick sina namn, tryck här

Vill du titta på Adrians dop, trycker du här
Åter till Index

© Känngård 2004
24-apr-04 19:49:44